Kalkkunakolmiot | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunakolmiot

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Ananasmurskaa
1 1/2 dl
Kurkkusalaattia
1 rkl
Sinappia
200 g
Kevytvalkosipulituorejuustoa
200 g
Maitorahkaa
1/2 tl
Pippurisekoitusta
200 g
Kalkkunaleikettä

lisäksi:

10 kpl
Paahtoleipäviipaletta
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta ananasmurska lävikössä. Hienonna kalkkunaleikkeet monitoimikoneessa. Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi. Levitä puolille leivistä salaattia ja täytettä. Pane loput leipäviipaleet päälle ja leikkaa leivät kolmioiksi.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.