Kalkkunapizzat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunapizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pakastepizzapohjia

täyte

1 1/2 dl
Tomaattipastakastiketta
150 g
Kalkkuna- tai kinkkusuikaleita
150 g
Herkkusieniä
3 rkl
Mustia oliiveja
1 - 2 tl
Kuivattua oreganoa
2 dl
Pizzajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti pastakastike, kalkkuna- tai kinkkusuikaleet, viipaloidut herkkusienet sekä oliivit. Ripottele pinnalle oreganoa ja juustoraastetta. Paista pizzoja 250 asteessa 7-10 minuuttia.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.