Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Kalkkunan fileerulla

kastike:

2 dl
Paistolientä (ja kanalientä fondista)
2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
1 tl
Rakuunaa
Hiukan hunajaa
1 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä kalkkunarullaa 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes paistovahti pomppaa ulos. Huuhdo vuoka parilla desilitralla vettä. Siivilöi liemi kattilaan ja voimista sen makua fondilla. Lisää myös appelsiinimehu ja hiukan hunajaa. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta kastikesuuruksella. Lisää kerma ja rakuuna. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä, jonka joukossa on kuullotettuja lehtiselleri- ja paprikakuutioita.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.