Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkalkkunan fileerulla

Kastike:

2 dlpaistolientä (ja kanalientä fondista)
2 dlappelsiinimehua
2 rklvaaleaa kastikesuurusta
1 tlrakuunaa
hiukan hunajaa
1 dlkermaa

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä kalkkunarullaa 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes paistovahti pomppaa ulos. Huuhdo vuoka parilla desilitralla vettä. Siivilöi liemi kattilaan ja voimista sen makua fondilla. Lisää myös appelsiinimehu ja hiukan hunajaa. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta kastikesuuruksella. Lisää kerma ja rakuuna. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä, jonka joukossa on kuullotettuja lehtiselleri- ja paprikakuutioita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä