Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunarulla ja appelsiini-rakuunakastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kalkkunan fileerulla

Kastike:

2 dl
Paistolientä (ja kanalientä fondista)
2 dl
Appelsiinimehua
2 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta
1 tl
Rakuunaa
Hiukan hunajaa
1 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä kalkkunarullaa 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti ja 20 minuuttia, kunnes paistovahti pomppaa ulos. Huuhdo vuoka parilla desilitralla vettä. Siivilöi liemi kattilaan ja voimista sen makua fondilla. Lisää myös appelsiinimehu ja hiukan hunajaa. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta kastikesuuruksella. Lisää kerma ja rakuuna. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä, jonka joukossa on kuullotettuja lehtiselleri- ja paprikakuutioita.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.