Kuivaa sulatetut kampasimpukat kevysti talouspaperilla.
Sulata nokare voita paistinpannussa. Lisää kampasimpukat väljästi paistinpannulle.
Paista n. 1 ½ minuuttia per puoli.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä ilmakuivatut kinkut pellille. Paahda 225 asteisessa uunissa n 7-10 minuuttia kunnes ovat rapsakoita
Kuori mustajuuri juoksevan veden alla ja leikkaa kuutioiksi. Säilytä kuorittu mustajuuri kylmässä vedessä kypsentämiseen asti sillä se tummuu herkästi.
Hienonna salottisipulit ja valkosipuli.
Kuumenna voi kattilassa ja lisää joukkoon sipulit, kuullota hetki ja lisää mustajuuri sekä maito ja kerma.
Keitä mustajuuret kypsiksi ja siivilöi ylimääräinen neste, mutta säästä neste siltä varalta että pyreetä tarvitsee ohentaa.
Soseuta mustajuuret sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Mausta suolalla ja ohenna tarvittaessa keitinliemellä.
Aseta lautaselle kampasimpukat ja nokare mustajuuripyreetä. Murusta ilmakuivattua kinkkua päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.