Kana Katsu Curry
Kana Katsu Curry
Yhteistyössä

Kana Katsu Curry

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin rintafileetä
120 gpankojauhoja
2 kplkananmunaa
3 dlriisiä
öljyä paistamiseen

Kastike

1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpeukalon kokoinen inkivääripala
1 kpliso porkkana
1 tlgaram masala -mausteseosta
1 tlcurryjauhetta
1 tlkurkumajauhetta
2 rklvehnäjauhoja
1-2 tl mango-chutneya
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Nuiji broilerit kauttaaltaan tasaisiksi, ei kuitenkaan liian ohuiksi. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita. Mittaa toiseen kulhoon pankojauhot. Kääntele rintafileet ensin kananmunaseoksessa, leivitä tämän jälkeen runsaasti pankojauhoilla.

  2. 2

    Kuori sipuli, valkosipuli, inkivääri ja porkkana ja pilko kasvikset. Lisää pannulle mausteet ja kasvikset, paista öljyssä miedolla lämmöllä n. 15 minuutin ajan, kunnes kasvikset pehmenevät.

  3. 3

    Lisää pannulle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää mango-chutney. Kaada sekaan myös 5 dl kiehuvaa vettä ja anna kiehua 15 minuutin ajan, kunnes kastike on keittynyt kasaan ja paksuuntunut sopivasti. Muista sekoittaa satunnaisesti. Tarkista maku, mausta ja lisää tarvittaessa lisää mango-chutneya. Lopuksi siivilöi kastike.

  4. 4

    Keitä valitsemasi riisi (esim. sushiriisi) ohjeen mukaisesti. Paista pannulla runsaassa öljyssä leivitetyt broilerinfileet kullanruskeiksi, n. 6 minuuttia per puoli. Nosta kypsät fileet talouspaperille ja kuivaa ylimääräinen öljy fileiden pinnalta.

  5. 5

    Siivuta kypsät broilerifileet ja aseta lautaselle riisin viereen. Lisää siivilöity kastike.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä