Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kana Katsu Curry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
120 g
pankojauhoja
2 kpl
kananmunaa
3 dl
riisiä
öljyä paistamiseen

Kastike

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
peukalon kokoinen inkivääripala
1 kpl
iso porkkana
1 tl
garam masala -mausteseosta
1 tl
curryjauhetta
1 tl
kurkumajauhetta
2 rkl
vehnäjauhoja
1-2 tl mango-chutneya
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Nuiji broilerit kauttaaltaan tasaisiksi, ei kuitenkaan liian ohuiksi. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita. Mittaa toiseen kulhoon pankojauhot. Kääntele rintafileet ensin kananmunaseoksessa, leivitä tämän jälkeen runsaasti pankojauhoilla.

2

Kuori sipuli, valkosipuli, inkivääri ja porkkana ja pilko kasvikset. Lisää pannulle mausteet ja kasvikset, paista öljyssä miedolla lämmöllä n. 15 minuutin ajan, kunnes kasvikset pehmenevät.

3

Lisää pannulle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää mango-chutney. Kaada sekaan myös 5 dl kiehuvaa vettä ja anna kiehua 15 minuutin ajan, kunnes kastike on keittynyt kasaan ja paksuuntunut sopivasti. Muista sekoittaa satunnaisesti. Tarkista maku, mausta ja lisää tarvittaessa lisää mango-chutneya. Lopuksi siivilöi kastike.

4

Keitä valitsemasi riisi (esim. sushiriisi) ohjeen mukaisesti. Paista pannulla runsaassa öljyssä leivitetyt broilerinfileet kullanruskeiksi, n. 6 minuuttia per puoli. Nosta kypsät fileet talouspaperille ja kuivaa ylimääräinen öljy fileiden pinnalta.

5

Siivuta kypsät broilerifileet ja aseta lautaselle riisin viereen. Lisää siivilöity kastike.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.1.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.