Ota jauheliha huoneenlämpöön. Kuori ja hienonna valkosipuli, raasta juusto. Sekoita kaikki pyöryköiden ainekset kulhossa ja jätä maustumaan.
Huuhtele lehtikaali, poista paksut lehtiruodit ja hienonna lehdet. Kuori ja raasta valkosipuli. Raasta juusto. Soseuta peston ainekset keskenään.
Pyörittele lihapullamassasta kostutetuin käsin noin 24 pullaa. Paista ne öljyssä kypsiksi, noin 8 minuuttia.
Valmista gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita pesto joukkoon. Tarjoa kanapullien kanssa. Viimeistele annos parmesaaniraasteella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
974
4081
51,5 g
12,0 g
70,8 g
3,0 g
14,0 g
49,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl persiljaa hienonnettuna ,
parmesaanijuustoa .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli