Kaneli-voisilmäpullat

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Leivo perinteistä pullaa! Kanelinen täyte viimeistelee herkut.

Ainekset

MääräAinesosa
2 1/2 dlmaitoa
25 ghiivaa
1 dlsokeria
1 1/2 tlkardemummaa
1 tlsuolaa
1 kplkananmuna
100 gsulatettua margariinia
8 dlvehnäjauhoja
1 kplkananmuna voiteluun

Voiteluun

1 kplkananmuna

Täyte

50 gpehmeää voita
2 tlkanelia
1/2 dlfariinisokeria

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää joukkoon puolet jauhoista puuhaarukalla sekoittaen. Lisää taikinaan rasva ja alusta loppujen jauhojen kanssa taikinaksi. Anna taikinan kohota 45 minuuttia peitettynä lämpimässä paikassa.Pyöritä taikina tangoksi ja leikkaa yhtä suuriksi paloiksi. Pyörittele paloista pullia ja anna kohota peitettynä 10 minuuttia.Paina peukalolla pullien keskelle kolo. Voitele pullat munalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nosta teelusikallinen täytettä jokaiseen koloon. Ripottele pinnalle sokeria. Paista pullia 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä