Kanelikaakao | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kanelikaakao

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Maitoa
1 kpl
Kanelitanko
6 rkl
Kaakaojauhetta
2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaada maito kattilaan ja lisää joukkoon kanelitanko. Kuumenna maito varoen kiehuvaksi ja nosta syrjään liedeltä. Lisää joukkoon kaakaojauhe sekä sokeri ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Poista kanelitanko ja kaada kaakao kuumalla vedellä lämmitettyyn termoskannuun.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.