Kanelikaakao

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lmaitoa
1 kplkanelitanko
6 rklkaakaojauhetta
2 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kaada maito kattilaan ja lisää joukkoon kanelitanko. Kuumenna maito varoen kiehuvaksi ja nosta syrjään liedeltä. Lisää joukkoon kaakaojauhe sekä sokeri ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Poista kanelitanko ja kaada kaakao kuumalla vedellä lämmitettyyn termoskannuun.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä