Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kantarelli-vuohenjuustopasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt tuorepastaa
300 g
kantarelleja
2 rkl
voita
1 kpl
sipuli
3 dl
kermaa
1 tl
balsamicoa
1 tl
Dijon-sinappia
200 g
vuohenjuustoa
1-2 rkl kantarelli- tai kanafondia
suolaa, pippuria
(1 pkt pekonia)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kiehauta pastavesi.

2

Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Lisää hienonnetut kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut.

3

Jos käytät pekonia, paista se rapeaksi ja anna valua talouspaperilla kuivaksi.

4

Lisää kerma, fondi, balsamico, sinappi sienten joukkoon ja anna hautua hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Keitä pasta ohjeiden mukaisesti. Valuta ja lisää kantarellikastikkeen joukkoon.

6

Tarjoile pasta murustetun vuohenjuuston ja pekonin kanssa

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.