Kantarelli-vuohenjuustopasta
Kantarelli-vuohenjuustopasta
Yhteistyössä

Kantarelli-vuohenjuustopasta

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpkt tuorepastaa
300 gkantarelleja
2 rklvoita
1 kplsipuli
3 dlkermaa
1 tlbalsamicoa
1 tldijon-sinappia
200 gvuohenjuustoa
1-2 rkl kantarelli- tai kanafondia
suolaa, pippuria
(1 pkt pekonia)

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta pastavesi.

  2. 2

    Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Lisää hienonnetut kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut.

  3. 3

    Jos käytät pekonia, paista se rapeaksi ja anna valua talouspaperilla kuivaksi.

  4. 4

    Lisää kerma, fondi, balsamico, sinappi sienten joukkoon ja anna hautua hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Keitä pasta ohjeiden mukaisesti. Valuta ja lisää kantarellikastikkeen joukkoon.

  6. 6

    Tarjoile pasta murustetun vuohenjuuston ja pekonin kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä