Karamellibanaanit - Yhteishyvä

Karamellibanaanit

Paistetut banaanit
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Sokerista, kanelista... siitä on hyvä banaanijälkiruoka tehty. Paistetut banaanit maistuvat vaniljajäätelön kanssa – kaikenikäisille.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Pientä banaania
50 g
Voita
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Siirappia
(ripaus kanelia)

LISÄKSI

Vaniljajäätelöä

Näin teet

1

Kuori ja halkaise banaanit pitkittäin. Sulata voi pannulla, lisää siirappi ja sokeri, kiehauta seos. Lisää banaanit pannulle ja paista keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa banaanit lämpiminä jäätelön kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 18.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g127 g
Proteiinia2 g6 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj975 3900
Energiaa kcal233 931

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • (ripaus kanelia)

  • Vaniljajäätelöä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g127 g
Proteiinia2 g6 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj975 3900
Energiaa kcal233 931

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • (ripaus kanelia)

  • Vaniljajäätelöä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.