Karamellibanaanit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistetut banaanit

Karamellibanaanit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sokerista, kanelista... siitä on hyvä banaanijälkiruoka tehty. Paistetut banaanit maistuvat vaniljajäätelön kanssa – kaikenikäisille.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Pientä banaania
50 g
Voita
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Siirappia
(ripaus kanelia)

lisäksi

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja halkaise banaanit pitkittäin. Sulata voi pannulla, lisää siirappi ja sokeri, kiehauta seos. Lisää banaanit pannulle ja paista keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa banaanit lämpiminä jäätelön kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

975

233

10,8 g

6,5 g

31,8 g

27,0 g

1,8 g

1,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(ripaus kanelia),

Vaniljajäätelöä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli