Karamellibanaanit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistetut banaanit

Karamellibanaanit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sokerista, kanelista... siitä on hyvä banaanijälkiruoka tehty. Paistetut banaanit maistuvat vaniljajäätelön kanssa – kaikenikäisille.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Pientä banaania
50 g
Voita
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Siirappia
(ripaus kanelia)

lisäksi

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja halkaise banaanit pitkittäin. Sulata voi pannulla, lisää siirappi ja sokeri, kiehauta seos. Lisää banaanit pannulle ja paista keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa banaanit lämpiminä jäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

975

233

10,8 g

6,5 g

31,8 g

27,0 g

1,8 g

1,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(ripaus kanelia),

Vaniljajäätelöä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli