Kardemumma-maitokiisseli
Ainekset
Valmistus
Mittaa pinnoitettuun kattilaan maito, kardemumma, kananmunat, maissijauhot ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan. Lisää myös tanko. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa ja sakenee. Älä keitä, jotta kananmunat eivät muutu kokkareisiksi. Jaa kiisseli annoskulhoihin ja ripottele päälle hieman sokeria kuorettumisen estämiseksi. Tarjoa hedelmien, marjojen tai hillon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
258
1078
11,3 g
6,3 g
27,0 g
18,3 g
—
11,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua kardemummaa,
Vaniljatanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli