Karibialainen maissisalsa

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Maissista, pavuista, paprikasta ja tomaatista nopeasti sekoitettu salsa sopii grilliruoan lisukkeeksi tai tacojen täytteeksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 g(1 ps) pakastemaissia
230 g(1 prk, 400 g / 265 g) ruskeita papuja
1 kplpunainen paprika
2 kpltomaattia
1 kplpunasipuli
2 rklhienonnettuja säilykejalopenoviipaleita
2 rkloliiviöljyä
1 rkllimetin mehua
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä maissit vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhtele ja valuta pavut.

    MääräAinesosa
    200 g(1 ps) pakastemaissia
    230 g(1 prk, 400 g / 265 g) ruskeita papuja
  2. 2

    Leikkaa paprika, tomaatit ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

    MääräAinesosa
    1 kplpunainen paprika
    2 kpltomaattia
    1 kplpunasipuli
    2 rklhienonnettuja säilykejalopenoviipaleita
    2 rkloliiviöljyä
    1 rkllimetin mehua

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Hienonnettuja säilykejalopenoviipaleita, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä