Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karibianmeren lohivartaat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

900 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 kpl
Suuri purjo

Marinadi:

2 rkl
Öljyä
4 rkl
Limetin mehua
2 tl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Suolaa
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Sambal oelek -mausteseosta

Lisäksi:

8 kpl
Grillitikkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.