Karibianmeren lohivartaat

Nappaa talteen!
| 900 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 kpl | suuri purjo |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 4 rkl | limetin mehua |
| 2 tl | raastettua tuoretta inkivääriä |
| 2 tl | suolaa |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | sambal oelek -mausteseosta |
| Lisäksi: | |
| 8 kpl | grillitikkua |
- 1.
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.
Karibianmeren lohivartaat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 900 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 kpl | suuri purjo |
Marinadi: | |
| 2 rkl | öljyä |
| 4 rkl | limetin mehua |
| 2 tl | raastettua tuoretta inkivääriä |
| 2 tl | suolaa |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | sambal oelek -mausteseosta |
Lisäksi: | |
| 8 kpl | grillitikkua |
Valmistus
- 1
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























