Karibianmeren lohivartaat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
900 glohi- tai kirjolohifileetä
1 kplsuuri purjo

Marinadi:

2 rklöljyä
4 rkllimetin mehua
2 tlraastettua tuoretta inkivääriä
2 tlsuolaa
2 rklfariinisokeria
1 tlsambal oelek -mausteseosta

Lisäksi:

8 kplgrillitikkua

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä