Karibianmeren lohivartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karibianmeren lohivartaat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

900 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 kpl
Suuri purjo

marinadi:

2 rkl
Öljyä
4 rkl
Limetin mehua
2 tl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Suolaa
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Sambal oelek -mausteseosta

lisäksi:

8 kpl
Grillitikkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi vartaaseen sopiviksi ruodottomiksi paloiksi. Pese ja leikkaa purjo paloiksi. Anna molempien marinoitua tunti jääkaapissa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta vartaisiin vuorotellen lohta ja purjoa. Siirrä vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa vartaat riisipedillä salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.