Karrinen broilerinmaksahöystö | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Karrinen broilerinmaksahöystö

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
Pakastettua broilerinmaksaa sulatettuna
Pieni pala juuriselleriä
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Öljyä paistamiseen
1/2 tl
Currya
1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Meiramia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pieni kasvikset ja valkosipulit. Kuullota paloja pannulla margariinissa hetken ajan. Nosta kasvikset sivuun ja ruskista broilerinmaksat nopeasti pannulla. Lisää vesi, ruokakerma, karri ja meirami ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää kasvikset ja kuumenna seos kiehuvaksi. Tarjoa esimerkiksi pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.