Kasvis-pastakeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvis-pastakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Tomaatteja
1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Paprikaa
4 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
5 dl
Kasvislientä kuutioista
1/2 - 1 dl
Tuoretta basilikaa
2 dl
Vettä

keitä lisäksi

1 kpl
Pakkaus tuorepastaa (tortellineja tai ravioleja)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise purjo ja pese se huolellisesti. Paloittele. Pese ja halkaise tomaatit ja paprikat. Kuori valkosipulinkynnet. Nosta paprikat ja paloiteltu purjo uunivuokaan tai pellille. Sekoita joukkoon 1 rkl öljyä . Paahda uunissa 225 asteessa 15 minuuttia. Lisää tomaatit vuokaan kuoripuoli ylöspäin.Kypsennä, kunnes kaikki kasvikset pehmenevät, noin 15 minuuttia. Poista tomaattien kuoret.Kiehauta kattilassa 5 dl vettä ja kasvisliemikuutio tai kasvisfondi. Lisää kasvikset ja anna kiehahtaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää 2 dl vettä. Lisää joukkoon tuorepasta ja keitä 3 minuuttia. Ripottele ruoan pinnalle basilikaa ja tarjoile leivän kanssa.0905

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.