Kasvisborssi | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisborssi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
1/4 kpl
Keräkaalia
1 l
Kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1 - 2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1 dl
Kuutioituja maustekurkkuja
1 dl
Silputtuja tuoreyrttejä
Vastarouhittua mustapippuria

lisäksi

1 kpl
Pehmeää aurajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.