Kasvisborssi - Yhteishyvä

Kasvisborssi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
1/4 kpl
Keräkaalia
1 l
Kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1 - 2 rkl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1 dl
Kuutioituja maustekurkkuja
1 dl
Silputtuja tuoreyrttejä
Vastarouhittua mustapippuria

LISÄKSI

1 kpl
Pehmeää aurajuustoa

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa