Kasvisborssi

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 kpl | punajuurta |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1/4 kpl | keräkaalia |
| 1 l | kasvislientä (kuutiosta tai fondista) |
| 1 - 2 rkl | tummaa balsamiviinietikkaa |
| 1 dl | kuutioituja maustekurkkuja |
| 1 dl | silputtuja tuoreyrttejä |
| vastarouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 1 kpl | pehmeää aurajuustoa |
- 1.
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.
Kasvisborssi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 kpl | punajuurta |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1/4 kpl | keräkaalia |
| 1 l | kasvislientä (kuutiosta tai fondista) |
| 1 - 2 rkl | tummaa balsamiviinietikkaa |
| 1 dl | kuutioituja maustekurkkuja |
| 1 dl | silputtuja tuoreyrttejä |
| vastarouhittua mustapippuria | |
Lisäksi | |
| 1 kpl | pehmeää aurajuustoa |
Valmistus
- 1
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























