Kasvisborssi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 - 2 kplvalkosipulinkynttä
2 kplpunajuurta
2 kplporkkanaa
1/4 kplkeräkaalia
1 lkasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1 - 2 rkltummaa balsamiviinietikkaa
1 dlkuutioituja maustekurkkuja
1 dlsilputtuja tuoreyrttejä
vastarouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 kplpehmeää aurajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kaali.Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää paloitellut kasvikset sekä balsamiviinietikka. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää maustekurkut, tuoreyrtit ja pippuri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kirpeyttä etikalla, suolaa tai pippuria.Tarjoa kasvisborssi pehmeän Aurajuuston kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä