Kasviskeitto
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (200-250 g) valkoisia papuja |
| 1/2 l | kasviksia suikaleina (esim. porkkanaa, selleriä ja purjoa tai sipulia) |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 kpl | laakerinlehti |
| 5 kpl | valkopippuria |
| 150 g | kevytyrttisulatejuustoa |
| (suolaa) |
- 1.
Huuhtele pavut juoksevan veden alla siivilässä. Kuori ja suikaloi kasvikset. Pane kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, kasvissuikaleet ja huuhdotut pavut, laakerinlehti ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna keiton kiehahtaa. Tarjoa heti.
Kasviskeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (200-250 g) valkoisia papuja |
| 1/2 l | kasviksia suikaleina (esim. porkkanaa, selleriä ja purjoa tai sipulia) |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 kpl | laakerinlehti |
| 5 kpl | valkopippuria |
| 150 g | kevytyrttisulatejuustoa |
| (suolaa) |
Valmistus
- 1
Huuhtele pavut juoksevan veden alla siivilässä. Kuori ja suikaloi kasvikset. Pane kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, kasvissuikaleet ja huuhdotut pavut, laakerinlehti ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna keiton kiehahtaa. Tarjoa heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























