Kasviskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasviskeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200-250 g) valkoisia papuja
1/2 l
Kasviksia suikaleina (esim. porkkanaa, selleriä ja purjoa tai sipulia)
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Laakerinlehti
5 kpl
Valkopippuria
150 g
Kevytyrttisulatejuustoa
(suolaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele pavut juoksevan veden alla siivilässä. Kuori ja suikaloi kasvikset. Pane kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, kasvissuikaleet ja huuhdotut pavut, laakerinlehti ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna keiton kiehahtaa. Tarjoa heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.