Kasviskeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200-250 g) valkoisia papuja
1/2 lkasviksia suikaleina (esim. porkkanaa, selleriä ja purjoa tai sipulia)
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kpllaakerinlehti
5 kplvalkopippuria
150 gkevytyrttisulatejuustoa
(suolaa)

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele pavut juoksevan veden alla siivilässä. Kuori ja suikaloi kasvikset. Pane kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot, kasvissuikaleet ja huuhdotut pavut, laakerinlehti ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna keiton kiehahtaa. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä