Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispiiraat

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

Rahkavoitaikina

250 g
Voita tai margariinia
4 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
(250 g) maitorahkaa

Täyte

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Palsternakka
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Juustokuminaa
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
Kananmuna voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Kuori ja raasta porkkana ja palsternakka hienoksi. Lisää raasteet mausteiden kanssa pannulle ja anna niiden pehmentyä noin 5 minuuttia. Siirrä kasvismassa kulhoon. Lisää jäähtyneen kasviseoksen joukkoon kananmuna ja juustoraaste.Pehmitä kovettunutta taikinaa leivinpöydällä. Kauli taikina jauhotetulla leivinpöydällä noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Ota pyöreällä pasteijamuotilla ympyröitä. Nosta jokaiselle pasteijalle täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi. Painele reunat hyvin kiinni, esim. haarukalla. Voitele kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.