Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | ruusukaaleja |
| 100 g | kuusamon juuston emmental xo -juustoa |
| 50 g | saksanpähkinää |
| 100 g | puolukoita |
| 50 g | omenaviinietikkaa |
| 50 g | hunajaa |
| 3–4 rkl hunajaa | |
| 3–4 katajanmarjaa murskattuna | |
| suolaa ja pippuria maun mukaan | |
| vartaita | |
| hapanimelä puolukkakastike: | |
| suolaa ja pippuria maun mukaan |
Kuori ruusukaalien huonoimmat ulkokerrokset pois. Sekoita kulhoissa kaalit, katajanmarjat, hunaja, suola ja pippuri. Varrasta. Lado vartaat uunivuokaan, raasta päälle ohuena raasteena juusto sekä ripottele pintaan rouhittua saksanpähkinää. Paista uunissa 150°C noin 15–20 minuuttia. Tarjoile.
Sekoita puolukkakastikkeen raaka-aineet sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä dippikastikkeena ja ruusukaalivartaiden lisukkeena.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | ruusukaaleja |
| 100 g | kuusamon juuston emmental xo -juustoa |
| 50 g | saksanpähkinää |
| 100 g | puolukoita |
| 50 g | omenaviinietikkaa |
| 50 g | hunajaa |
| 3–4 rkl hunajaa | |
| 3–4 katajanmarjaa murskattuna | |
| suolaa ja pippuria maun mukaan | |
| vartaita | |
| hapanimelä puolukkakastike: | |
| suolaa ja pippuria maun mukaan |
Kuori ruusukaalien huonoimmat ulkokerrokset pois. Sekoita kulhoissa kaalit, katajanmarjat, hunaja, suola ja pippuri. Varrasta. Lado vartaat uunivuokaan, raasta päälle ohuena raasteena juusto sekä ripottele pintaan rouhittua saksanpähkinää. Paista uunissa 150°C noin 15–20 minuuttia. Tarjoile.
Sekoita puolukkakastikkeen raaka-aineet sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä dippikastikkeena ja ruusukaalivartaiden lisukkeena.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.