Yhteistyössä: Food Market Herkku
Katajanmarja-ruusukaalivartaat ja hapanimelää puolukkakastiketta
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Ainekset
400 g
ruusukaaleja
100 g
Kuusamon Juuston Emmental XO -juustoa
50 g
saksanpähkinää
100 g
puolukoita
50 g
omenaviinietikkaa
50 g
hunajaa
3–4 rkl hunajaa
3–4 katajanmarjaa murskattuna
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Vartaita
Hapanimelä puolukkakastike:
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistus
1
Kuori ruusukaalien huonoimmat ulkokerrokset pois. Sekoita kulhoissa kaalit, katajanmarjat, hunaja, suola ja pippuri. Varrasta. Lado vartaat uunivuokaan, raasta päälle ohuena raasteena juusto sekä ripottele pintaan rouhittua saksanpähkinää. Paista uunissa 150°C noin 15–20 minuuttia. Tarjoile.
2
Sekoita puolukkakastikkeen raaka-aineet sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä dippikastikkeena ja ruusukaalivartaiden lisukkeena.
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 10.11.2020
|Muokattu: 12.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.