Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katajanmarja-ruusukaalivartaat ja hapanimelää puolukkakastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
ruusukaaleja
100 g
Kuusamon Juuston Emmental XO -juustoa
50 g
saksanpähkinää
100 g
puolukoita
50 g
omenaviinietikkaa
50 g
hunajaa
3–4 rkl hunajaa
3–4 katajanmarjaa murskattuna
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Vartaita
Hapanimelä puolukkakastike:
Suolaa ja pippuria maun mukaan

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ruusukaalien huonoimmat ulkokerrokset pois. Sekoita kulhoissa kaalit, katajanmarjat, hunaja, suola ja pippuri. Varrasta. Lado vartaat uunivuokaan, raasta päälle ohuena raasteena juusto sekä ripottele pintaan rouhittua saksanpähkinää. Paista uunissa 150°C noin 15–20 minuuttia. Tarjoile.

2

Sekoita puolukkakastikkeen raaka-aineet sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä dippikastikkeena ja ruusukaalivartaiden lisukkeena.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 10.11.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.