Katkarapu-hernebruschettat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapu-hernebruschettat

???
Kappaleita
16
Valmistusaika
15 min
Pakasteherneistä syntyy helposti bruschettaleipästen päälle maistuva levite. Viimeistele bruschettat katkaravuilla. Tarjoa mehevät pienet leivät alkupaloina tai kahvipöydän suolaisina tarjottavina.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Vaalea leipä
1/2 dl
Oliiviöljyä

HERNELEVITE

1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua minttua
1/2 kpl
Limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

300 g
Kuorittuja katkarapuja
1/2 kpl
Limetin mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sulata katkaravut. Valmista levite. Keitä herneitä muutama minuutti. Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon ja lisää loput ainekset. Soseuta sauvasekoittimella niin, että osa herneistä jää hieman rouheisiksi.

Leikkaa leivästä 16 pientä viipaletta ja sivele ne öljyllä. Paahda 225-asteisessa uunissa kunnes ovat kullanruskeita.

Valuta katkaravut ja mausta limetinmehulla, suolalla ja pippurilla. Levitä leiville levitettä ja lisää pinnalle katkarapuja.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g13 g
Proteiinia3 g46 g
Rasvaa5 g74 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj239 3829
Energiaa kcal57 916

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua minttua

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Limetin mehu

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g13 g
Proteiinia3 g46 g
Rasvaa5 g74 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj239 3829
Energiaa kcal57 916

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua minttua

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Limetin mehu

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.