Katkarapu-hernebruschettat
Ainekset
Hernelevite
Lisäksi
Valmistus
Sulata katkaravut. Valmista levite. Keitä herneitä muutama minuutti. Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon ja lisää loput ainekset. Soseuta sauvasekoittimella niin, että osa herneistä jää hieman rouheisiksi.
Leikkaa leivästä 16 pientä viipaletta ja sivele ne öljyllä. Paahda 225-asteisessa uunissa kunnes ovat kullanruskeita.
Valuta katkaravut ja mausta limetinmehulla, suolalla ja pippurilla. Levitä leiville levitettä ja lisää pinnalle katkarapuja.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
57
240
4,6 g
0,6 g
0,9 g
0,1 g
0,2 g
2,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Hienonnettua minttua,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Limetin mehu,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli