Valmista pohja. Yhdistä muusijauhe ja jauhot. Nypi ne yhteen kuutioidun margariinin tai voin kanssa. Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Valuta sulaneista katkaravuista neste siivilässä kevyesti lusikalla painaen. Jaa katkaravut pohjalle. Lisää silputtu tilli, roseepippuri ja paloiteltu juusto. Sekoita ranskankerma ja kananmunat. Kaada seos täytteen päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
979
234
14,9 g
9,1 g
18,1 g
1,3 g
1,2 g
6,2 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Rouhittua roseepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli