Valmista pohja. Yhdistä muusijauhe ja jauhot. Nypi ne yhteen kuutioidun margariinin tai voin kanssa. Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Valuta sulaneista katkaravuista neste siivilässä kevyesti lusikalla painaen. Jaa katkaravut pohjalle. Lisää silputtu tilli, roseepippuri ja paloiteltu juusto. Sekoita ranskankerma ja kananmunat. Kaada seos täytteen päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia tai kunnes täyte hyytyy.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
234
979
14,9 g
9,1 g
18,1 g
1,3 g
1,2 g
6,2 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Rouhittua roseepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli