Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpatonki

Täyte

4 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
2 - 3 rklturkkilaista jogurttia
1/2 kplsitruunan raastettu kuori
1 kplpieni valkosipulinkynsi
2 rklhienonnettua tilliä
suolaa
rouhittua mustaopippuria

Koristeeksi

tilliä

Valmistus

  1. 1

    Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.

    Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja, Sitruunan raastettu kuori, Pieni valkosipulinkynsi, 2 rkl Hienonnettua tilliä, Suolaa, Rouhittua mustaopippuria, Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä