Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katkarapucrostinit

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Patonki

Täyte

4 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
2 - 3 rkl
Turkkilaista jogurttia
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa
Rouhittua mustaopippuria

Koristeeksi

Tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.

Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

48

201

3,0 g

1,0 g

1,4 g

0,4 g

3,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja,

Sitruunan raastettu kuori,

Pieni valkosipulinkynsi,

2 rkl Hienonnettua tilliä,

Suolaa,

Rouhittua mustaopippuria,

Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli