Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.
Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
48
201
3,0 g
1,0 g
1,4 g
0,4 g
—
3,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja,
Sitruunan raastettu kuori,
Pieni valkosipulinkynsi,
2 rkl Hienonnettua tilliä,
Suolaa,
Rouhittua mustaopippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli