Katkarapucrostinit

Nappaa talteen!
| 1 kpl | patonki |
| Täyte | |
|---|---|
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | (180 g) pakastekatkarapuja |
| 2 - 3 rkl | turkkilaista jogurttia |
| 1/2 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 1 kpl | pieni valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| suolaa | |
| rouhittua mustaopippuria | |
| Koristeeksi | |
| tilliä | |
- 1.
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.
Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.
Katkarapucrostinit
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | patonki |
Täyte | |
| 4 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | (180 g) pakastekatkarapuja |
| 2 - 3 rkl | turkkilaista jogurttia |
| 1/2 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 1 kpl | pieni valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| suolaa | |
| rouhittua mustaopippuria | |
Koristeeksi | |
| tilliä | |
Valmistus
- 1
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.
Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.
Ravintosisältö
48
Energiaa kcal
201
Energiaa kj
3,0 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
1,4 g
Hiilihydraatteja
0,4 g
Sokereita
—
Kuituja
3,8 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
48
Energiaa kcal
201
Energiaa kj
3,0 g
Rasvaa
1,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
1,4 g
Hiilihydraatteja
0,4 g
Sokereita
—
Kuituja
3,8 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja, Sitruunan raastettu kuori, Pieni valkosipulinkynsi, 2 rkl Hienonnettua tilliä, Suolaa, Rouhittua mustaopippuria, Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























