Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi patonki ja paahda viipaleet grillivastusten alla kevyesti.
Kuori ja viipaloi munat ja levitä ne patonkiviipaleille. Valuta katkaravut ja sekoita joukkoon jogurtti, sitruunankuoriraaste, raastettu valkosipulinkynsi, tilli ja mausteet. Sekoita ainekset ja lusikoi leiville. Koristele tillillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
201
48
3,0 g
1,0 g
1,4 g
0,4 g
—
3,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja,
Sitruunan raastettu kuori,
Pieni valkosipulinkynsi,
2 rkl Hienonnettua tilliä,
Suolaa,
Rouhittua mustaopippuria,
Tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli