Katkarapuleivät

Nappaa talteen!
| 400 g | katkarapuja |
| 1 dl | majoneesia |
| 1 kpl | kermaviiliä |
| 1/4 dl | salsa- tai mexican-ketsuppia |
| 1/2 tl | tabascoa |
| 1 tl | piparjuuritahnaa |
| 10 kpl | paahtoleipää |
| 2 kpl | tomaattia |
| pala kurkkua | |
| salaattia |
- 1.
Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita majoneesi, kermaviili, ketsuppi, tabasco ja piparjuuritahna kulhossa. Lisää katkaravut ja sekoita. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Levitä kaikille leiville katkaraputäytettä. Pane viidelle leivälle tomaatti- ja kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.
Katkarapuleivät
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | katkarapuja |
| 1 dl | majoneesia |
| 1 kpl | kermaviiliä |
| 1/4 dl | salsa- tai mexican-ketsuppia |
| 1/2 tl | tabascoa |
| 1 tl | piparjuuritahnaa |
| 10 kpl | paahtoleipää |
| 2 kpl | tomaattia |
| pala kurkkua | |
| salaattia |
Valmistus
- 1
Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita majoneesi, kermaviili, ketsuppi, tabasco ja piparjuuritahna kulhossa. Lisää katkaravut ja sekoita. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Levitä kaikille leiville katkaraputäytettä. Pane viidelle leivälle tomaatti- ja kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























