Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
400 gkatkarapuja
1 dlmajoneesia
1 kplkermaviiliä
1/4 dlsalsa- tai mexican-ketsuppia
1/2 tltabascoa
1 tlpiparjuuritahnaa
10 kplpaahtoleipää
2 kpltomaattia
pala kurkkua
salaattia

Valmistus

  1. 1

    Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita majoneesi, kermaviili, ketsuppi, tabasco ja piparjuuritahna kulhossa. Lisää katkaravut ja sekoita. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Levitä kaikille leiville katkaraputäytettä. Pane viidelle leivälle tomaatti- ja kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä