Katkarapuleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapuleivät

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

400 g
Katkarapuja
1 dl
Majoneesia
1 kpl
Kermaviiliä
1/4 dl
Salsa- tai mexican-ketsuppia
1/2 tl
Tabascoa
1 tl
Piparjuuritahnaa
10 kpl
Paahtoleipää
2 kpl
Tomaattia
Pala kurkkua
Salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita majoneesi, kermaviili, ketsuppi, tabasco ja piparjuuritahna kulhossa. Lisää katkaravut ja sekoita. Viipaloi tomaatit ja kurkku. Levitä kaikille leiville katkaraputäytettä. Pane viidelle leivälle tomaatti- ja kurkkuviipaleita ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.