Katkarapuvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapuvokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
(seesami)öljy
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Tuoretta inkivääriraastetta
450 g
Pakastevokkivihanneksia
2 kpl
Katkaravun makuisia nuudeleita
180 g
Pakastekatkarapuja

kastike:

1 rkl
Maissijauhoja
3 rkl
(seesami)öljyä
1 kpl
Nuudelipussin mausteet
1 rkl
Makeaa thai chilikastiketta
1 tl
Soijaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.