Katkarapuvokki

Nappaa talteen!
| 2 rkl | (seesami)öljy |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | tuoretta inkivääriraastetta |
| 450 g | pakastevokkivihanneksia |
| 2 kpl | katkaravun makuisia nuudeleita |
| 180 g | pakastekatkarapuja |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 rkl | maissijauhoja |
| 3 rkl | (seesami)öljyä |
| 1 kpl | nuudelipussin mausteet |
| 1 rkl | makeaa thai chilikastiketta |
| 1 tl | soijaa |
- 1.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.
Katkarapuvokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | (seesami)öljy |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | tuoretta inkivääriraastetta |
| 450 g | pakastevokkivihanneksia |
| 2 kpl | katkaravun makuisia nuudeleita |
| 180 g | pakastekatkarapuja |
Kastike: | |
| 1 rkl | maissijauhoja |
| 3 rkl | (seesami)öljyä |
| 1 kpl | nuudelipussin mausteet |
| 1 rkl | makeaa thai chilikastiketta |
| 1 tl | soijaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























