Katkarapuvokki - Yhteishyvä

Katkarapuvokki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
(seesami)öljy
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 rkl
Tuoretta inkivääriraastetta
450 g
Pakastevokkivihanneksia
2 kpl
Katkaravun makuisia nuudeleita
180 g
Pakastekatkarapuja

KASTIKE:

1 rkl
Maissijauhoja
3 rkl
(seesami)öljyä
1 kpl
Nuudelipussin mausteet
1 rkl
Makeaa thai chilikastiketta
1 tl
Soijaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja raasta inkivääri. Paista valkosipulia, inkivääriä ja vokkivihanneksia öljyssä noin 10 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta niistä vesi lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja jatka vokkaamista muutama minuutti.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa