Kaurapuuropannari - Yhteishyvä

Kaurapuuropannari

Kaurapuuropannari
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Hyödynnä ylijäänyt kaurapuuro ja pähkinäpussin jämät pannukakussa. Puuro lisää pannarin kuitupitoisuutta, pähkinät ja karpalot tuovat mukavasti purutuntumaa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Kaurapuuroa
2 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 tl
(¼ tl) suolaa
1/2 dl
Pähkinöitä tai siemeniä
2 rkl
Kuivattuja karpaloita tai rusinoita

LISÄKSI

2 tl
Margariinia

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Voitele paperi kevyesti margariinilla.  Yhdistä kaurapuuro ja maito. Sekoita kananmunat, vehnäjauhot ja mausteet joukkoon. Kaada taikina vuokaan.

2 tl
Margariinia
2 dl
Kaurapuuroa
2 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
1/4 tl
(¼ tl) suolaa
1 rkl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Vaniljasokeria
2

Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Ripottele pähkinärouhe ja karpalot tai rusinat taikinan pinnalle.

1/2 dl
Pähkinöitä tai siemeniä
2 rkl
Kuivattuja karpaloita tai rusinoita
3

Paista pannukakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.  Tarjoa pannari esimerkiksi pakastemarjoilla höystetyn hillon kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 11.8.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g75 g
Proteiinia9 g36 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj825 3300
Energiaa kcal197 789

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Kaurapuuroa

  • 0,25 tl (¼ tl) suolaa

  • 2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g75 g
Proteiinia9 g36 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj825 3300
Energiaa kcal197 789

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Kaurapuuroa

  • 0,25 tl (¼ tl) suolaa

  • 2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.