Kaurapuuropannari
Ainekset
LISÄKSI
Näin teet
Säädä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Voitele paperi kevyesti margariinilla. Yhdistä kaurapuuro ja maito. Sekoita kananmunat, vehnäjauhot ja mausteet joukkoon. Kaada taikina vuokaan.
Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Ripottele pähkinärouhe ja karpalot tai rusinat taikinan pinnalle.
Paista pannukakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoa pannari esimerkiksi pakastemarjoilla höystetyn hillon kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 19 g | 75 g |
Proteiinia | 9 g | 36 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 825 | 3300 |
Energiaa kcal | 197 | 789 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Kaurapuuroa
0,25 tl (¼ tl) suolaa
2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 19 g | 75 g |
Proteiinia | 9 g | 36 g |
Rasvaa | 9 g | 37 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 825 | 3300 |
Energiaa kcal | 197 | 789 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Kaurapuuroa
0,25 tl (¼ tl) suolaa
2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita