Säädä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Voitele paperi kevyesti margariinilla. Yhdistä kaurapuuro ja maito. Sekoita kananmunat, vehnäjauhot ja mausteet joukkoon. Kaada taikina vuokaan.
Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Ripottele pähkinärouhe ja karpalot tai rusinat taikinan pinnalle.
Paista pannukakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoa pannari esimerkiksi pakastemarjoilla höystetyn hillon kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
825
197
9,3 g
2,0 g
18,8 g
7,0 g
1,0 g
9,0 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Kaurapuuroa,
0,25 tl (¼ tl) suolaa,
2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli