Säädä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (noin 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Voitele paperi kevyesti margariinilla. Yhdistä kaurapuuro ja maito. Sekoita kananmunat, vehnäjauhot ja mausteet joukkoon. Kaada taikina vuokaan.
Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Ripottele pähkinärouhe ja karpalot tai rusinat taikinan pinnalle.
Paista pannukakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoa pannari esimerkiksi pakastemarjoilla höystetyn hillon kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
197
825
9,3 g
2,0 g
18,8 g
7,0 g
1,0 g
9,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Kaurapuuroa,
0,25 tl (¼ tl) suolaa,
2 rkl Kuivattuja karpaloita tai rusinoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli