Kebab-perunarösti | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kebab-perunarösti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(250 g) kebablihaa
1 kpl
(500 g) pakasteperuna-sipulisuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna kebablihan sulaa puolikohmeiseksi. Paahda jäistä peruna-sipuliseosta kuivalla teflonpannulla, kunnes siitä haihtuu ylimääräinen neste ja seos saa hieman väriä. Lisää pannulle öljy ja mausteet. Ripottele lihasuikaleet perunaseoksen päälle ja sekoita lastalla.Sekoita kulhossa kananmunat ja maito. Valuta se pannulle. Anna kypsyä keskilämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.Valuta munakas varovaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja anna ruskistua kuumien grillivastusten alla, kunnes pinta saa kauniin värin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.