Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kebabpasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Valmista voitaikinaa
200 g
Kebablihaa
1 kpl
Paprika
1 kpl
Sipuli
1/2 dl
Viipaloituja pepperoneja
1 kpl
Muna voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutio paprika ja sipuli. Hienonna kebabliha. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kauli taikina ohueksi. Leikkaa siitä 20 neliönmuotoista palaa. Pane puolelle palalle täytettä ja taita umpeen. Painele haarukalla reunat kiinni. Voitele munalla ja pistele haarukalla pinnalle reikiä tai vedä veitsellä pintaan muutama viilto. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.Piia Heinonen, LaitilaYhteishyvä 0505

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 26.4.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.