Kebabpasteijat

Arvostele resepti
10 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplvalmista voitaikinaa
200 gkebablihaa
1 kplpaprika
1 kplsipuli
1/2 dlviipaloituja pepperoneja
1 kplmuna voiteluun

Valmistus

  1. 1

    Kuutio paprika ja sipuli. Hienonna kebabliha. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kauli taikina ohueksi. Leikkaa siitä 20 neliönmuotoista palaa. Pane puolelle palalle täytettä ja taita umpeen. Painele haarukalla reunat kiinni. Voitele munalla ja pistele haarukalla pinnalle reikiä tai vedä veitsellä pintaan muutama viilto. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.Piia Heinonen, LaitilaYhteishyvä 0505

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025