Keltainen hedelmäsalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplappelsiinia
1 kpl(425/225 g) mangoviipaleita
1 kplomena
1 kpl(227/140 g) pieniä ananaspaloja

Vaniljaliemi

1 dlvettä
1 dlsokeria
1/2 kplvaniljatanko
veitsenkärjellinen mietoa chilirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri, halkaistu vaniljatanko ja chilirouhe. Keitä muutama minuutti. Poista vaniljatanko. Käytön jälkeen tangon voi huuhdella, antaa kuivahtaa ja säilöä seuraavaa kertaa varten. Anna liemen jäähtyä.Valuta liemi mangoista ja kuutioi mangopalat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuori omena ja poista siemenkota. Paloittele appelsiinit ja omena. Sekoita kulhossa mangopalat, appelsiinit ja omena. Kaada joukkoon ananakset liemineen.Lisää jäähtynyt liemi ja nostele ainekset sekaisin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä