Keltainen hedelmäsalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltainen hedelmäsalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(425/225 g) mangoviipaleita
1 kpl
Omena
1 kpl
(227/140 g) pieniä ananaspaloja

VANILJALIEMI

1 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
1/2 kpl
Vaniljatanko
Veitsenkärjellinen mietoa chilirouhetta

Näin teet

1

Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri, halkaistu vaniljatanko ja chilirouhe. Keitä muutama minuutti. Poista vaniljatanko. Käytön jälkeen tangon voi huuhdella, antaa kuivahtaa ja säilöä seuraavaa kertaa varten. Anna liemen jäähtyä.Valuta liemi mangoista ja kuutioi mangopalat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuori omena ja poista siemenkota. Paloittele appelsiinit ja omena. Sekoita kulhossa mangopalat, appelsiinit ja omena. Kaada joukkoon ananakset liemineen.Lisää jäähtynyt liemi ja nostele ainekset sekaisin.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019