Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltainen hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(425/225 g) mangoviipaleita
1 kpl
Omena
1 kpl
(227/140 g) pieniä ananaspaloja

Vaniljaliemi

1 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
1/2 kpl
Vaniljatanko
Veitsenkärjellinen mietoa chilirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, sokeri, halkaistu vaniljatanko ja chilirouhe. Keitä muutama minuutti. Poista vaniljatanko. Käytön jälkeen tangon voi huuhdella, antaa kuivahtaa ja säilöä seuraavaa kertaa varten. Anna liemen jäähtyä.Valuta liemi mangoista ja kuutioi mangopalat. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Kuori omena ja poista siemenkota. Paloittele appelsiinit ja omena. Sekoita kulhossa mangopalat, appelsiinit ja omena. Kaada joukkoon ananakset liemineen.Lisää jäähtynyt liemi ja nostele ainekset sekaisin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.