Keltainen mozzarellaspagetti
Keltainen mozzarellaspagetti
Yhteistyössä

Keltainen mozzarellaspagetti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvalkosipulinkynttä
2 rkloliiviöljyä
4 kplsardellia
2 kplprk (à 400 g) coppola keltaisia säilyketomaatteja
1 kplprk (55 g) pieniä kapriksia
1 dlmustia oliiveja
1 tlsokeria
350 gpastaa, esim. dolce & gabbana
125 gluomu buffalo mozzarellaa
2 dlraastettua parmesaania
1 kplruukku basilikaa tai oreganoa
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  3. 3

    Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025