Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Keltainen mozzarellaspagetti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
4 kpl
sardellia
2 kpl
prk (à 400 g) Coppola keltaisia säilyketomaatteja
1 kpl
prk (55 g) pieniä kapriksia
1 dl
mustia oliiveja
1 tl
sokeria
350 g
pastaa, esim. Dolce & Gabbana
125 g
luomu buffalo mozzarellaa
2 dl
raastettua parmesaania
1 kpl
ruukku basilikaa tai oreganoa
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 31.8.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.