Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 4 kpl | sardellia |
| 2 kpl | prk (à 400 g) coppola keltaisia säilyketomaatteja |
| 1 kpl | prk (55 g) pieniä kapriksia |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 tl | sokeria |
| 350 g | pastaa, esim. dolce & gabbana |
| 125 g | luomu buffalo mozzarellaa |
| 2 dl | raastettua parmesaania |
| 1 kpl | ruukku basilikaa tai oreganoa |
| sormisuolaa | |
| mustapippuria myllystä |
Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 4 kpl | sardellia |
| 2 kpl | prk (à 400 g) coppola keltaisia säilyketomaatteja |
| 1 kpl | prk (55 g) pieniä kapriksia |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 tl | sokeria |
| 350 g | pastaa, esim. dolce & gabbana |
| 125 g | luomu buffalo mozzarellaa |
| 2 dl | raastettua parmesaania |
| 1 kpl | ruukku basilikaa tai oreganoa |
| sormisuolaa | |
| mustapippuria myllystä |
Kuori valkosipulit ja hienonna ne. Kuullota öljyssä keskilämmöllä sardellien kanssa muutama minuutti. Lisää pannulle säilyketomaatit, kaprikset, oliivit ja sokeri. Hauduta miedohkolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Yhdistä keitetty, valutettu pasta, revitty mozzarella ja parmesaani. Viimeistele yrteillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.