Keltainen nakkikastike - Yhteishyvä

Keltainen nakkikastike

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

Puolikas sipuli
200 g
Nakkeja
100 g
Maustamatonta sulatejuustoa
2 dl
Maitoa tai vettä
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
Suolaa
Valkopippuria

Näin teet

1

Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä. Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa