Keltainen nakkikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keltainen nakkikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

Puolikas sipuli
200 g
Nakkeja
100 g
Maustamatonta sulatejuustoa
2 dl
Maitoa tai vettä
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
Suolaa
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä. Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.