Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermaviilipannacotta marjojen kera

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
½ liivatelehteä
1 kpl
½ dl kahvikermaa
5 rkl
sokeria
1 kpl
vaniljatanko (vaihtoehtoisesti korvaa yksi ruokalusikallinen ohjeen sokerista vaniljasokerilla)
3 dl
kermarahkaa
Päälle
kotimaisia marjoja (esim. mustikka, vadelma, mansikka, mustaherukka) tai tuoreita hedelmiä (esim. kiivi, mango, meloni)
kaurakeksejä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi.

2

Halkaise vaniljatanko ja kaavi veitsellä tangon sisus talteen.

3

Kiehauta pienessä kattilassa kerma ja lisää sokeri sekä vaniljansiemenet. Nosta kattila liedeltä.

4

Purista vesi liivatelehdistä ja anna sulaa sekoittaen kermaseokseen. Anna jäähtyä hiukan ja lisää lopuksi kermarahka.

5

Annostele seos neljään kulhoon ja anna jäähtyä vähintään 2 tuntia jääkaapissa.

6

Tarjoa pannacotan päällä reilusti kotimaisia marjoja (mustikka, vadelma, mansikka, mustaherukka) tai vaihtoehtoisesti hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä (mango, meloni). Murskaa vielä marjasalaatin päälle kaurakeksejä antamaan mukavaa rapeutta.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.