Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi.
Halkaise vaniljatanko ja kaavi veitsellä tangon sisus talteen.
Kiehauta pienessä kattilassa kerma ja lisää sokeri sekä vaniljansiemenet. Nosta kattila liedeltä.
Purista vesi liivatelehdistä ja anna sulaa sekoittaen kermaseokseen. Anna jäähtyä hiukan ja lisää lopuksi kermarahka.
Annostele seos neljään kulhoon ja anna jäähtyä vähintään 2 tuntia jääkaapissa.
Tarjoa pannacotan päällä reilusti kotimaisia marjoja (mustikka, vadelma, mansikka, mustaherukka) tai vaihtoehtoisesti hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä (mango, meloni). Murskaa vielä marjasalaatin päälle kaurakeksejä antamaan mukavaa rapeutta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.