Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen raviolisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
200 g
Parsakaalia
200 g
Kukkakaalia
1 kpl
Juustotäytteisiä tuoreravioleja
1 kpl
Pieni punasipuli
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
1 dl
Oliivirenkaita

Kastike:

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 kpl
Valkosipulin kynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.