Kesäinen raviolisalaatti - Yhteishyvä

Kesäinen raviolisalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
200 g
Parsakaalia
200 g
Kukkakaalia
1 kpl
Juustotäytteisiä tuoreravioleja
1 kpl
Pieni punasipuli
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
1 dl
Oliivirenkaita

KASTIKE:

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 kpl
Valkosipulin kynsi

Näin teet

1

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa