Kesäinen raviolisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
200 gparsakaalia
200 gkukkakaalia
1 kpljuustotäytteisiä tuoreravioleja
1 kplpieni punasipuli
1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
1 dloliivirenkaita

Kastike:

1/2 dlöljyä
2 rklvalkoviinietikkaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1 kplvalkosipulin kynsi

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä