Kesäinen raviolisalaatti
15 min

Nappaa talteen!
| 2 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 200 g | parsakaalia |
| 200 g | kukkakaalia |
| 1 kpl | juustotäytteisiä tuoreravioleja |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina |
| 1 dl | oliivirenkaita |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
- 1.
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
Kesäinen raviolisalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 200 g | parsakaalia |
| 200 g | kukkakaalia |
| 1 kpl | juustotäytteisiä tuoreravioleja |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina |
| 1 dl | oliivirenkaita |
Kastike: | |
| 1/2 dl | öljyä |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





