Huuhtele kesäkurpitsat ja raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste ja sipulit.
Nosta seos syrjään ja lisää joukkoon hienonnettu tilli. Purkita seos puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
887
211
2,0 g
—
36,0 g
36,0 g
4,0 g
2,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Hienonnettua tilliä,
1,5 dl Vettä,
1 rkl Suolaa,
1 tl Sinapinsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli