Kesäkurpitsa-tillirelissi - Yhteishyvä

Kesäkurpitsa-tillirelissi

Kesäkurpitsa-tillirelissi
Kappaleita
1
Kesäkurpitsarelissi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kesäkurpitsaa (n. 600 g)
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Hienonnettua tilliä

MAUSTELIEMI

1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
2 rkl
Sokeria
1 rkl
Suolaa
1 tl
Sinapinsiemeniä

Näin teet

1

Huuhtele kesäkurpitsat ja raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste ja sipulit.

1 tl
Sinapinsiemeniä
1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
2 rkl
Sokeria
1 rkl
Suolaa
2 kpl
Kesäkurpitsaa (n. 600 g)
1 kpl
Sipuli
2

Nosta seos syrjään ja lisää joukkoon hienonnettu tilli. Purkita seos puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

3 rkl
Hienonnettua tilliä
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 2.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g36 g
Proteiinia2 g2 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja4 g4 g
Energiaa kj887 887
Energiaa kcal211 211

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Hienonnettua tilliä

  • 1.5 dl Vettä

  • 1 rkl Suolaa

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g36 g
Proteiinia2 g2 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja4 g4 g
Energiaa kj887 887
Energiaa kcal211 211

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Hienonnettua tilliä

  • 1.5 dl Vettä

  • 1 rkl Suolaa

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.