Kesäkurpitsa-tillirelissi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kesäkurpitsa-tillirelissi

Kesäkurpitsa-tillirelissi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Kesäkurpitsarelissi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Ainekset

2 kpl
Kesäkurpitsaa (n. 600 g)
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Hienonnettua tilliä

mausteliemi

1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
2 rkl
Sokeria
1 rkl
Suolaa
1 tl
Sinapinsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele kesäkurpitsat ja raasta karkeaksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste ja sipulit.

1 tl
Sinapinsiemeniä
1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Väkiviinaetikkaa
2 rkl
Sokeria
1 rkl
Suolaa
2 kpl
Kesäkurpitsaa (n. 600 g)
1 kpl
Sipuli
2

Nosta seos syrjään ja lisää joukkoon hienonnettu tilli. Purkita seos puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje heti kansilla. Anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

3 rkl
Hienonnettua tilliä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 9.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

887

211

2,0 g

36,0 g

36,0 g

4,0 g

2,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua tilliä,

1,5 dl Vettä,

1 rkl Suolaa,

1 tl Sinapinsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli