Kesäkurpitsaohukaiset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsaohukaiset

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(n. 300 g) kesäkurpitsa
3 rkl
Korppujauhoja
2 dl
Maitoa tai vettä
2 kpl
Munaa
1 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
2 rkl
(tuoretta kirveliä tai 1 tl kuivattua)

paistamiseen:

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.