Kesäkurpitsaohukaiset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäkurpitsaohukaiset

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(n. 300 g) kesäkurpitsa
3 rkl
Korppujauhoja
2 dl
Maitoa tai vettä
2 kpl
Munaa
1 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
2 rkl
(tuoretta kirveliä tai 1 tl kuivattua)

paistamiseen:

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.