Kevennetty pasha | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kevennetty pasha

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

250 g
Maitorahkaa
1 kpl
Bulgarian- tai ruokajogurttia
1 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Mantelirouhetta
1/2 dl
Hillottua appelsiininkuorta
1/2 - 1 tl
Raastettua appelsiininkuorta
6 kpl
Liivatelehteä
4 rkl
Appelsiinimehua
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään maitorahka, jogurtti, sokeri ja mausteet. Liota liivatteita kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Liuota kuivaksi puristetut liivatteet kiehuvaan appelsiinimehuun. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä haalea liivateliuos rahkaseokseen ja lisää lopuksi kermavaahto. Siirrä seos hyytymään kelmulla vuorattuun pashamuottiin, hyytelövuokaan tai jälkiruokamaljaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Jos hyydytit jälkiruoan muotissa, kumoa se jälkiruokavadille.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.