Kiinalainen porsaanfilee | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kiinalainen porsaanfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaan sisäfilee (n. 600 g)

marinadi

1 dl
Luumusosetta
2 rkl
Ruokokidesokeria
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Tabascoa
1 rkl
Hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä marinadin aineksia 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Laita filee ja puolet marinadista pakastepussiin. Anna maustua viileässä muutama tunti tai yön yli. Ota huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä, pyyhi marinadi pois. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Sivele loppu marinadi fileen päälle kypsennyksen aikana. Peitä foliolla ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viipaloi.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.6.2014
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1023

245

13,5 g

2,8 g

20,0 g

19,5 g

0,5 g

10,0 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Tabascoa,

1 rkl Hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä,

Murskattu valkosipulinkynsi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli