Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinalainen porsaanfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaan sisäfilee (n. 600 g)

Marinadi

1 dl
Luumusosetta
2 rkl
Ruokokidesokeria
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Tabascoa
1 rkl
Hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä marinadin aineksia 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Laita filee ja puolet marinadista pakastepussiin. Anna maustua viileässä muutama tunti tai yön yli. Ota huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä, pyyhi marinadi pois. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Sivele loppu marinadi fileen päälle kypsennyksen aikana. Peitä foliolla ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viipaloi.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.6.2014
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

245

1023

13,5 g

2,8 g

20,0 g

19,5 g

0,5 g

10,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Tabascoa,

1 rkl Hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä,

Murskattu valkosipulinkynsi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli