Kiinalainen porsaanfilee

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplporsaan sisäfilee (n. 600 g)

Marinadi

1 dlluumusosetta
2 rklruokokidesokeria
2 rklmakeaa soijakastiketta
2 rklvalkoviinietikkaa
1 tltabascoa
1 rklhienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 kplmurskattu valkosipulinkynsi
2 rklrypsiöljyä

Valmistus

  1. 1

    Keitä marinadin aineksia 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Laita filee ja puolet marinadista pakastepussiin. Anna maustua viileässä muutama tunti tai yön yli. Ota huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä, pyyhi marinadi pois. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Sivele loppu marinadi fileen päälle kypsennyksen aikana. Peitä foliolla ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viipaloi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Tabascoa, 1 rkl Hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä, Murskattu valkosipulinkynsi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä