Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | maalaisleipä |
| 300 g | palvikinkkua |
| 150 g | keltaista cheddarjuustoa viipaleina |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 dl | majoneesia |
| dijon-sinappia | |
| voita |
Viipaloi leipä ja voitele. Voipuolet viipaleista jäävät ulommaisiksi kun leipä paistetaan.
Levitä puolelle leivistä 'kuivalle' puolelle majoneesia ja lopuille viipaleille sinappia.
Täytä leipä kinkulla, tomaattiviipaleilla, sipulirenkailla ja cheddarviipaleilla.
Paina viipaleet vastakkain ja paista pannulla, voileipägrillissä tai uunissa kunnes juusto on sulannut.
Avaa vielä leivät hetkeksi ja täytä rucolalla. Leikkaa sandwicheiksi.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | maalaisleipä |
| 300 g | palvikinkkua |
| 150 g | keltaista cheddarjuustoa viipaleina |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 dl | majoneesia |
| dijon-sinappia | |
| voita |
Viipaloi leipä ja voitele. Voipuolet viipaleista jäävät ulommaisiksi kun leipä paistetaan.
Levitä puolelle leivistä 'kuivalle' puolelle majoneesia ja lopuille viipaleille sinappia.
Täytä leipä kinkulla, tomaattiviipaleilla, sipulirenkailla ja cheddarviipaleilla.
Paina viipaleet vastakkain ja paista pannulla, voileipägrillissä tai uunissa kunnes juusto on sulannut.
Avaa vielä leivät hetkeksi ja täytä rucolalla. Leikkaa sandwicheiksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.