Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kinkku-CheddarSandWitchit

Kinkku-CheddarSandWitchit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1 kpl
Maalaisleipä
300 g
palvikinkkua
150 g
keltaista cheddarjuustoa viipaleina
4 kpl
tomaattia
1 kpl
ruukku rucolaa
1 kpl
punasipuli
1 dl
majoneesia
Dijon-sinappia
voita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Viipaloi leipä ja voitele. Voipuolet viipaleista jäävät  ulommaisiksi kun leipä paistetaan.

2

Levitä puolelle leivistä 'kuivalle' puolelle majoneesia ja lopuille viipaleille sinappia.

3

Täytä leipä kinkulla, tomaattiviipaleilla, sipulirenkailla ja cheddarviipaleilla.

4

Paina viipaleet vastakkain ja paista pannulla, voileipägrillissä tai uunissa kunnes juusto on sulannut.

5

Avaa vielä leivät hetkeksi ja täytä rucolalla. Leikkaa sandwicheiksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.