Kinkku-rucolapizza

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Pizzapohja

2 dlvettä
5 dlvehnäjauhoja
2 tlkuivahiivaa
1 tlsuolaa
1 rkloliiviöljyä

Täytteet

1 kpl(370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
100 gohutta kinkkuleikettä
2 dljuustoraastetta

Pinnalle

rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva pienene määrään jauhoja. Lisää hiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta taikinan joukkoon jauhoja vähitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Kaada tomaattimurska valumaa 10 minuutiksi siivilään ja anna taikinapohjan samalla kohota hetken aikaa peitettynä.Levitä pohjan päälle tomaattimurska ja revi päälle kinkkuleikkeleet. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolasalaattia ja tarjoa heti.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 15 minuuttia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025