Kinkku-rucolapizza

Nappaa talteen!
| Pizzapohja | |
|---|---|
| 2 dl | vettä |
| 5 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | kuivahiivaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| Täytteet | |
| 1 kpl | (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa |
| 100 g | ohutta kinkkuleikettä |
| 2 dl | juustoraastetta |
| Pinnalle | |
| rucolaa | |
- 1.
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva pienene määrään jauhoja. Lisää hiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta taikinan joukkoon jauhoja vähitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Kaada tomaattimurska valumaa 10 minuutiksi siivilään ja anna taikinapohjan samalla kohota hetken aikaa peitettynä.Levitä pohjan päälle tomaattimurska ja revi päälle kinkkuleikkeleet. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolasalaattia ja tarjoa heti.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 15 minuuttia
Kinkku-rucolapizza
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pizzapohja | |
| 2 dl | vettä |
| 5 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | kuivahiivaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
Täytteet | |
| 1 kpl | (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa |
| 100 g | ohutta kinkkuleikettä |
| 2 dl | juustoraastetta |
Pinnalle | |
| rucolaa | |
Valmistus
- 1
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva pienene määrään jauhoja. Lisää hiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta taikinan joukkoon jauhoja vähitellen. Lisää öljy loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Kaada tomaattimurska valumaa 10 minuutiksi siivilään ja anna taikinapohjan samalla kohota hetken aikaa peitettynä.Levitä pohjan päälle tomaattimurska ja revi päälle kinkkuleikkeleet. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele hieman jäähtyneen pizzan päälle rucolasalaattia ja tarjoa heti.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 15 minuuttia
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












