Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
öljyä paistamiseen
4 tl
red curry -tahnaa
1 kpl
kesäkurpitsa
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
iso bataatti
1 l
vettä
2 rkl
kalakastiketta
1 tl
suolaa
2 kpl
limen mehu
4 kpl
vartta kevätsipulia tai 1 pieni purjo
1 kpl
ruukku korianteria
n. 600 g kirjolohta
1-2 prk kookosmaitoa
puolikas punainen chili

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet pois lusikalla. Suikaloi ohuesti.

2

Kuori porkkanat ja bataatti. Leikkaa bataatit n. 1 x 1 cm palasiksi ja porkkanat pienemmäksi.

3

Lämmitä öljy ja red curry -tahna kattilassa, lisää pilkotut kasvikset ja kuullota niitä hetki.

4

Lisää vesi, suola, kalakastike ja kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.

5

Halkaise chili ja poista siemenet. Suikaloi chili ja kevätsipulin varret ohuiksi suikaleiksi ja lisää keittoon. Lisää lopuksi myös limen mehu.

6

Poista kirjolohesta nahka ja leikkaa kirjolohi kuutioksi. Lisää kirjolohi keittoon ja siirrä kattila liedeltä pois. Anna kirjolohen kypsyä n. 5 minuuttia.

7

Tarjoile korianterin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.