Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | kokonainen kukkakaali |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 dl | + 2 rkl oliiviöljyä |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 1 tl | ras el hanout'ia |
| 1 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1 dl | salaattimixiä (esim. nutisal) |
| sormisuolaa, valkopippuria myllystä | |
Valuta kukkakaalille 1 dl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 h 30 min. Sivele kukkakaalia paiston aikana vuoan pohjalla olevalla öljyllä.
Sekoita 2 rkl:aan öljyä sitruunamehu, hunaja ja ras el hanout. Valuta seos kypsälle kaalille. Viimeistele lehtipersiljalla ja salaattimixillä. (Jos salaattimixiä ei ole saatavilla, korvaa se pähkinöillä, siemenillä ja kuivatuilla karpaloilla.)


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kokonainen kukkakaali |
Kastike | |
| 1 dl | + 2 rkl oliiviöljyä |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 1 tl | ras el hanout'ia |
| 1 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1 dl | salaattimixiä (esim. nutisal) |
| sormisuolaa, valkopippuria myllystä | |
Valuta kukkakaalille 1 dl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 h 30 min. Sivele kukkakaalia paiston aikana vuoan pohjalla olevalla öljyllä.
Sekoita 2 rkl:aan öljyä sitruunamehu, hunaja ja ras el hanout. Valuta seos kypsälle kaalille. Viimeistele lehtipersiljalla ja salaattimixillä. (Jos salaattimixiä ei ole saatavilla, korvaa se pähkinöillä, siemenillä ja kuivatuilla karpaloilla.)
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.