Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kokonainen kukkakaali

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
kokonainen kukkakaali

Kastike

1 dl
+ 2 rkl oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
ras el hanout'ia
1 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
1 dl
salaattimixiä (esim. Nutisal)
sormisuolaa, valkopippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valuta kukkakaalille 1 dl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 h 30 min. Sivele kukkakaalia paiston aikana vuoan pohjalla olevalla öljyllä.

2

Sekoita 2 rkl:aan öljyä sitruunamehu, hunaja ja ras el hanout. Valuta seos kypsälle kaalille. Viimeistele lehtipersiljalla ja salaattimixillä. (Jos salaattimixiä ei ole saatavilla, korvaa se pähkinöillä, siemenillä ja kuivatuilla karpaloilla.)

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.