Kolmen aineksen kaurakeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kolmen aineksen kaurakeksit: banaani kaurakeksit

Kolmen aineksen kaurakeksit

timer-icon15 min
Fork and knife
13 Kappaletta
Fork and knife
13 Kappaletta
Maailman helpoimmat kaurakeksit syntyvät banaanista, suklaasta ja kaurasta ja valmistuvat vartissa.

Ainekset

2 kpl
Kypsää banaania
100 g
Tummaa suklaata (kaakaota vähintään 50 % )
2 - 2 1/2 dl
Kaurahiutaleita (gluteenitonta)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2

Survo banaanit kulhossa haarukalla, jätä sattumia. Rouhi suklaa terävällä veitsellä. Sekoita suklaa ja kaurahiutaleet banaanisurvokseen.

2 kpl
Kypsää banaania
100 g
Tummaa suklaata (kaakaota vähintään 50 % )
2 - 2 1/2 dl
Kaurahiutaleita (gluteenitonta)
3

Ota seoksesta käsin 12–14 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Litistä keksit noin ½–1 cm:n paksuisiksi. Paista uunissa 10 minuuttia.

Resepti:
Taina Tellman
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

347

83

3,0 g

1,3 g

11,5 g

6,0 g

1,5 g

1,6 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli