Kuumenna uuni 200 asteeseen. Survo banaanit kulhossa haarukalla, jätä sattumia. Rouhi suklaa terävällä veitsellä. Sekoita suklaa ja kaurahiutaleet banaanisurvokseen.
Ota seoksesta käsin 12–14 nokaretta leivinpaperoidulle uunipellille. Litistä keksit noin ½–1 cm:n paksuisiksi. Paista uunissa 10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
83
347
3,0 g
1,3 g
11,5 g
6,0 g
1,5 g
1,6 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli