Kuori maa-artisokat ja perunat, pilko niitä vähän pienemmiksi.
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä sipuli ja valkosipuli. Lisää maa-artisokat ja pyörittele hetki.
Lisää kasvisliemi, kerma, perunat ja mausteet. Kypsennä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet, eli noin 15 minuuttia.
Soseuta keitto ja tarkista maku. Paista kalapalat kypsäksi rypsiöljyssä ja laita tarjolle keittolautaselle. Kaada keittoa lautasen pohjalle kalojen viereen ja koristele tillillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2003
479
35,8 g
17,5 g
20,5 g
3,0 g
3,8 g
17,8 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sipuli,
Valkosipulinkynsi,
suolaa,
ripaus muskottipähkinää,
Puolikas ruukku tilliä koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli