Sulata piirastaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja jaa sulanut taikina neljään osaan. Vuoraa taikinalla neljä annosvuokaa ja esipaista taikinaa 200 asteessa noin 5-10 minuuttia.Kuori ja pilko sipulit. Pese ja paloittele purjo. Kuullota sipuli- ja purjopalat pannulla pehmeiksi. Lisää sekaan murskatut valkosipulinkynnet. Nosta pannu liedeltä ja lisää sekaan hienonnettu ruohosipuli ja mausteet. Levitä täyte valmiin piirastaikinan päälle annosvuokiin. Sekoita keskenään kananmunat, ranskan- ja kevytkerma tai maito. Kaada seos sipuleiden päälle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 35-40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja piiraat ovat saaneet kauniin kullankeltaisen värin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.