Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Korianterilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
2 tl
Currya
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl seesamsiemeniä halutessasi

Kastike :

1/2 dl
Oliiviöljyä
Pala vihreää chilipaprikaa tai ripaus chilimaustetta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Ruukku tuoretta korianteria
2 rkl
Limetin tai sitruunanmehua
1 rkl
Vettä
Suolaa
Pippuria
1 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tarjoiluun nuudeleita tai riisiä.Halkaise chilipaprika ja poista siemenet. Käytä chiliä tulisuudesta riippuen pieni pala tai puolikas.Kuori ja hienonna valkosipuli.Sekoita tehosekoittimella tai monitoimikoneella korianteri, chili, valkosipuli, öljy, limetinmehu ja vesi tasaiseksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.Poista lohifileestä nahka ja paloittele se annospaloiksi.Mausta kala suolalla, pippurilla ja currylla. Ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä.Paista lohipaloja pannulla noin kolme minuuttia molemmilta puolilta.Tarjoile kala korianterikastikkeen ja riisin tai nuudeleiden kanssa

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.