Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreikkalaiset pitaleivät

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

Jauhelihakebakot:

16 kpl
Varrastikkua
1 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Oreganoa
1/2 dl
Persiljaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
4 kpl
Tabascoa halutessasi

Lisäksi

8 kpl
Pitaleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Jos käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan n. tunniksi ennen grillaamista. Kuori ja hienonna sipuli. Imeytä korppujauhot veteen. Lisää kulhoon jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, tomaattisose, kananmuna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kebakkoja puisten tikkujen päihin. Grillaa kypsiksi.Tarjoile kebakot pitaleipien, jogurttikastikkeen ja kasvisten kanssa. Lisäksi voit halutessasi käyttää toisena kastikkeena valmista chilikastiketta.0705

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.