Kreikkalaiset pitaleivät

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Jauhelihakebakot:

16 kplvarrastikkua
1 dlkorppujauhoja
1 dlvettä
400 gjauhelihaa
1 kplsipuli
4 - 6 kplvalkosipulin kynttä
2 rkltomaattisosetta
1 kplkananmuna
2 tloreganoa
1/2 dlpersiljaa
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
4 kpltabascoa halutessasi

Lisäksi

8 kplpitaleipää

Valmistus

  1. 1

    Jos käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan n. tunniksi ennen grillaamista. Kuori ja hienonna sipuli. Imeytä korppujauhot veteen. Lisää kulhoon jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, tomaattisose, kananmuna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kebakkoja puisten tikkujen päihin. Grillaa kypsiksi.Tarjoile kebakot pitaleipien, jogurttikastikkeen ja kasvisten kanssa. Lisäksi voit halutessasi käyttää toisena kastikkeena valmista chilikastiketta.0705

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä