Kreikkalaiset silakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalaiset silakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
(pakaste) silakkafileitä
1/2 tl
Mustapippuria
3/5 kpl
(à 300g/150g) fetatyyppistä juustoa öljyyn säilöttynä
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
5 kpl
Murskattua hapankorppua
4 rkl
Juustopurkin öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata silakkafileet. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta puolet silakoista mustapippurilla. Valuta juustosta öljy ja säästä se.. Murenna juusto ja hienonna basilika. Levitä juustomuru ja basilikasilppu pippuroitujen silakkafileiden päälle. Nosta loput fileet täytettyjen päälle. Lado fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vierekkäin. Hienonna hapankorput ja sekoita öljyyn. Nostele muruseos fileiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 min.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.