Kreikkalaiset silakat

Nappaa talteen!
| 600 g | (pakaste) silakkafileitä |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 3/5 kpl | (à 300g/150g) fetatyyppistä juustoa öljyyn säilöttynä |
| 1/2 kpl | ruukkua tuoretta basilikaa |
| 5 kpl | murskattua hapankorppua |
| 4 rkl | juustopurkin öljyä |
- 1.
Sulata silakkafileet. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta puolet silakoista mustapippurilla. Valuta juustosta öljy ja säästä se.. Murenna juusto ja hienonna basilika. Levitä juustomuru ja basilikasilppu pippuroitujen silakkafileiden päälle. Nosta loput fileet täytettyjen päälle. Lado fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vierekkäin. Hienonna hapankorput ja sekoita öljyyn. Nostele muruseos fileiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 min.
Kreikkalaiset silakat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | (pakaste) silakkafileitä |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 3/5 kpl | (à 300g/150g) fetatyyppistä juustoa öljyyn säilöttynä |
| 1/2 kpl | ruukkua tuoretta basilikaa |
| 5 kpl | murskattua hapankorppua |
| 4 rkl | juustopurkin öljyä |
Valmistus
- 1
Sulata silakkafileet. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta puolet silakoista mustapippurilla. Valuta juustosta öljy ja säästä se.. Murenna juusto ja hienonna basilika. Levitä juustomuru ja basilikasilppu pippuroitujen silakkafileiden päälle. Nosta loput fileet täytettyjen päälle. Lado fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vierekkäin. Hienonna hapankorput ja sekoita öljyyn. Nostele muruseos fileiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 min.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























