Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla paistinpannulla. Paloittele kukkakaali. Silppua tomaatit ja basilika tai minttu.
Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kastike ja lisää salaattiainesten joukkoon. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista. Lisää retiisiviipaleet päälle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1273
304
15,0 g
4,0 g
27,8 g
10,3 g
6,3 g
10,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Murskattu valkosipulinkynsi, halutessasi,
1 dl Viipaloituja retiisejä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli