Kukkakaali-purjokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kukkakaali-purjokeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(400 g) kukkakaali
Pala purjon vaaleaa osaa
Murskattua valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Margariinia
4 dl
Kasvislientä
100 g
Sulatejuustoa
1/2 tl
Kirveliä
1/2 tl
Suolaa
Hienonnettua ruohosipulia pinnalle

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista kukkakaalista kanta ja pilko pieniksi paloiksi. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo.Kuullota purjoa, valkosipulia ja kukkakaalipaloja kattilassa öljy-margariiniseoksessa. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä kannen alla, kunnes kukkakaali on kypsää.Soseuta keitto teho- tai sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet. Kuumenna keitto ja saksi pinnalle ruohosipulia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.