Kuorrutettu punajuurikakku - Yhteishyvä

Kuorrutettu punajuurikakku

Kuorrutettu punajuurikakku
Paloja
12
Uunin lämpötila
175°C
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Punajuurta
150 g
Margariinia
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Ruokokidesokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1/4 tl
Suolaa
Kanelia

KUORRUTE

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
100 g
Margariinia
3 dl
Tomusokeria

Näin teet

1

Kuori ja raasta punajuuret hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.

2

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia.

2 dl
Vehnäjauhoja
Kanelia
1 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
3

Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
100 g
Margariinia
3 dl
Tomusokeria
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g378 g
Proteiinia4 g47 g
Rasvaa15 g182 g
Kuituja2 g21 g
Energiaa kj1182 14179
Energiaa kcal282 3387

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Ruokokidesokeria

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 0,25 tl Suolaa

  • Kanelia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja32 g378 g
Proteiinia4 g47 g
Rasvaa15 g182 g
Kuituja2 g21 g
Energiaa kj1182 14179
Energiaa kcal282 3387

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Ruokokidesokeria

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 0,25 tl Suolaa

  • Kanelia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.