Kuori ja raasta punajuuret hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.
Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia.
Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1182
282
15,2 g
4,3 g
31,5 g
23,3 g
1,8 g
3,9 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Ruokokidesokeria,
2 tl Leivinjauhetta,
0,25 tl Suolaa,
Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli