Kurkkucoleslaw | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurkkucoleslaw

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(n. 350 g) kurkku
500 g
Punakaalia
1 kpl
Pieni punasipuli
1 dl
Pehmeitä taatelipaloja

kastike:

1 dl
(ultra)kevytmajoneesia
1 1/2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Kuminaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kurkku ja punakaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna taatelipaloja halutessasi vielä pienemmiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Jauha kastiketta varten kumina (morttelissa). Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.