Kurkkucoleslaw
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (n. 350 g) kurkku |
| 500 g | punakaalia |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 dl | pehmeitä taatelipaloja |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 dl | (ultra)kevytmajoneesia |
| 1 1/2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | kuminaa |
- 1.
Raasta kurkku ja punakaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna taatelipaloja halutessasi vielä pienemmiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Jauha kastiketta varten kumina (morttelissa). Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.
Kurkkucoleslaw
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (n. 350 g) kurkku |
| 500 g | punakaalia |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 dl | pehmeitä taatelipaloja |
Kastike: | |
| 1 dl | (ultra)kevytmajoneesia |
| 1 1/2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | kuminaa |
Valmistus
- 1
Raasta kurkku ja punakaali. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna taatelipaloja halutessasi vielä pienemmiksi. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Jauha kastiketta varten kumina (morttelissa). Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele kastike salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























